Diensten

One by one wimper extensions

2-6D russian volume wimper extensions

(SEMI) Permanente Make-Up

LVL-Wimperlift behandeling

One by one

Wimper extensions

Oogverblindend!
Stel je voor, ’s ochtends je bed uitkomen en niet hoeven te haasten voor de spiegel. Wimper extensions geven een voller effect en laten je wimpers langer doen lijken. Je kunt eindeloos variëren in lengtes en looks. Van een natuurlijke look door het bevestigen van kortere lengtes of plaatsen van minder extensions, tot een luxe, volle look.

Behandeling
Tijdens de behandeling wordt er op iedere, voor zover mogelijk, natuurlijke wimper een extension geplaatst met een speciale lijm.

Nazorg

 • De eerste 24 uur na de behandeling mogen de extensions niet in contact met water(damp) komen. Daarna kun je vrijwel alles met mate met de extensions doen: douchen, zwemmen, sporten, slapen.
 • Zorg ervoor dat je geen make-up, remover of huidproducten die olie bevatten op en rondom de ogen gebruikt, want olie lost de lijm op. Een foundation, koh potlood of oogschaduw kan geen kwaad. Zorg wel dat je je ogen voor het slapen weer goed reinigt.
 • LET OP: Mascara op de extensions aanbrengen is echt not done! Het is daarom ook op eigen risico om dit te gebruiken, ondanks dat het wellicht een speciale mascara voor wimper extensions is.
 • In de salon kun je olievrije eyeliner en reinigingsfoam kopen.

Voor wie?
Wimper extensions kunnen bij vrijwel iedereen van iedere leeftijd aangebracht worden. Let er wel op dat je bij allergieën extra gevoelig bent voor de producten die worden gebruikt.

Russian volume

Wimper extensions

Een volle catwalk look!
Volume wimperextensions geven je dezelfde voordelen als de one by one wimperextensions. Ze maken je look alleen nog voller. Ook bij deze techniek kan er eindeloos gevarieerd worden. Ga je voor een extreme look of subtiele maar toch net even iets vollere look?

Behandeling
Bij de Russian Volume techniek worden er in plaats van 1 extension, twee tot zes extensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Dit gebeurt door het maken van waaiertjes waardoor het gewicht goed verdeeld wordt. Daarnaast wordt er gebruikt gemaakt van speciale extensions de lichter van gewicht zijn dan de one by one extensions.

Nazorg
Zie nazorg One by One wimperextensions. Voor wie? Deze techniek is voor iedereen geschikt maar heeft als doel om een nog voller effect te creeeren. Het is dus nog geschikter voor mensen die vrij weinig wimperharen hebben.

MEGA Volume (9-12D)
Net als bij de Russian Volume techniek worden er in plaats van 1 extension, zoals bij de Classic techniek, meerdere extensions op de natuurlijke wimper geplaatst. Dit gebeurt ook door het maken van waaiertjes waardoor het gewicht goed verdeeld wordt. Er  worden extensions gebruikt die nog lichter van gewicht zijn dan de extensions die bij de Russian Volume techniek gebruikt worden wat het gebruik van meerdere exensions (tot 12)  op 1 natuurlijke wimper  mogelijk maakt. Deze techniek geeft dan ook een nog voller effect. Mooi voor bijvoorbeeld een speciale gelegenheid.

LVL wimperlifting

Elleebana One Shot Lash Lift

Frisse en natuurlijke look
Liever geen nepwimpers, maar een nóg natuurlijkere look? Met LVL worden de natuurlijke wimpers gelift. Bij deze techniek worden geen nepwimpers gebruikt.

Waarom kiezen voor Elleebana One Shot Lash Lift?
Elleebana One Shot Lash Lift is ´s werelds nieuwste wimperlift-techniek. Hiermee heb je weken lang plezier van gelifte wimpers. De behandeling is uitermate geschikt voor stijle, gekrulde, korte en lange wimpers en voor mensen die geen wimperextensions willen of kunnen dragen.

Voordelen:

 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
 • Resultaat tot wel 8 weken
 • Geschikt voor zowel korte als lange, stijle en gekrulde wimpers
 • Korte behandeltijd
 • Geen gedoe met een schadelijke wimper-krultang
 • Elleebana is de enigste formule die de wimpers voedt
 • Het dragen van je gebruikelijke make-up is geen problem
 • Geen rare knikken in je wimpers
 • De unieke formule zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
 • Look at you! Lashes & Beauty is een gecertificeerd salon

Een wimperlift blijft gemiddeld zes tot acht weken zichtbaar en de behandeltijd bedraagt met Elleebana One Shot Lash Lift +/- 45 minuten.

Nazorg
Na de behandeling mag je 24 uur niet in contact komen met water(damp) en is het gebruik van mascara niet mogelijk. De eerste 48 uur dient u oliehoudende reinigingsproducten te vermijden. Daarna kun je alles doen: Mascara gebruiken, zwemmen, zweten, tranen, slapen, douchen, sporten. Een van de voordelen van wimperlifting is dat je je eigen make-up kunt blijven gebruiken. Daarnaast gaan je ogen meer open staan en geniet je voor een langere tijd van het resultaat.

Threading

Epileren met draad

Voor een zuivere gezichtsuitdrukking
De threading-techniek is sneller dan het epileren met een pincet en verwijdert ook de allerkleinste donshaartjes met de wortel. Je kunt bij Look at you terecht voor een threading-behandeling voor wenkbrauwen, gezicht (kin, kaaklijnen) en bovenlip.

(Semi) Permanente Make-up

Permanent mooi, blijvend tevreden
Jouw wenkbrauwen en eyeliner altijd perfect bijgewerkt hebben? Permanente make-up maakt mogelijk dat je er voortdurend verzorgd uitziet. Leg de nadruk op je ogen en wenkbrauwen, voor een nog sterkere uitstraling.

 • Wij zijn opgeleid door de ervaren docenten van Ecuri Cosmetics
 • Uitermate nauwkeurige werkwijze met de Ecuri-methode
 • Pigmenten zijn kleurvast waardoor ze na verloop van tijd vrijwel niet rood of blauw kleuren
 • Alle producten en pigmenten voldoen aan de eisen van de GGD en NVWA
 • Een GGD- gekeurde Salon en in het bezit van een vergunning tatoeëren en piercen

Behandeling
Wij creëren natuurlijke wenkbrauwen en/of zetten eyeliner naar jouw wensen en behoeften. Hierbij kijken we goed naar de vorm van je wenkbrauw en oog. Met een flinterdunne steriele naald wordt een speciaal veilig pigmentvlak onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij een tatoeage die levenslang zichtbaar blijft, wordt permanente make- up langzaam lichter.

Wenkbrauwen
Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Zelfs als je helemaal geen wenkbrauwen hebt, kunnen we ze haartje voor haartje weer opbouwen. Wanneer je een stukje uit je wenkbrauw mist, dan kan dat nagenoeg onzichtbaar worden hersteld. Er zijn verschillende technieken mogelijk: de hairstroke- en de ombre/schaduwtechniek of een combinatie daarvan. Vooraf of tijdens de intake wordt besproken welke techniek het beste bij je past.

Eyeliners
Permanente make-up laat je ogen spreken. Wat je ook doet, je ogen zijn perfect verzorgd. Niet alleen is make-up verleden tijd, maar kan het een sprekendere en jeugdigere uitstraling geven. Ook hierin zijn meerdere mogelijkheden: van een subtiele kleine eyeliner tot een design/wing-eyeliner.

Nazorg
Volg de onderstaande instructies voor de komende  +/- 7 dagen:

 • Raak het gepigmenteerde gebied niet aan met je vingertoppen. Hier kunnen zich bacteriën bevinden wat kan zorgen voor ontstekingen
 • Hou de pigmentatie 72 uur droog en 7  dagen niet kletsnat maken
 • Gebruik Bepanthen of Aquapor (eucerin) 1x per dag vanaf dag 3 tot het gebied genezen is. Breng dit aan met een schoon wattenstaafje.
 • De eerste 7-10 dagen geen zwembad, sauna, zonnebank, make- up, zeep, wenkbrauw of wimperverf, tuinieren (tot het behandelde gebied volledig genezen is )
 • Stel de pigmentatie niet bloot aan zonlicht voor 7-10 dagen (na genezingsproces insmeren met een sunblock(volledig beschermende factor)) Smeer na genezen altijd het gepigmenteerde gebied in als u in de zon gaat. Dit voorkomt het sneller vervagen van het gepigmenteerde gebied.
 • Als u gaat douchen  breng dan de meegegeven white petrolum aan. Doe dit altijd met een schoon wattenstaafje in een heel dun laagje. Nooit met de vingers i.v.m bacteriën en nooit met de zelfde kant van het wattenstaafje weer in het cupje gaan. Blijf dit doen tot de wond genezen is. 
 • U mag niet krabbelen, peuteren of pulken aan de pigmentatie. Dit kan ervoor zorgen dat het pigment zich niet goed in de huid kan nestelen.
 • Probeer indien mogelijk op een satijnen kussensloop te slapen tijdens het genezen.

Voor wie?
Permanente make-up is ideaal voor elke vrouw die er graag verzorgd uit wilt zien op welk moment dan ook. Wanneer je opstaat, gaat zwemmen, naar de sauna gaat, gaat zwemmen of als het regent hoef je je geen zorgen te maken. Je wenkbrauwen en eyeliners zullen altijd perfect blijven zitten. Er zijn meer redenen waarom je voor permanente make-up zou kunnen kiezen. Bijvoorbeeld als je:

 • Moeite of weinig tijd hebt voor het aanbrengen van make-up
 • Geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen hebt
 • Contactlenzen of een bril draagt
 • Allergisch bent voor make-up
 • Veel aan sport doet
 • Een (klein) litteken hebt in de wenkbrauw
  Alopecia hebt
 • Een chemokuur krijgt of hebt gehad